Våra mailservrar har en gräns på 100 e-post utskick i timmen per domän. Skickar man fler än dessa 100 utskick så studsar dessa tillbaka till avsändaren.

Begränsningen gäller antalet mail i mailkön på den mailserver ni befinner er på, skickas mail till mottagare som inte finns så kommer dessa mail att ligga kvar i mailkön i ett par dygn till själva server avslutat försöken att skicka iväg dessa.

Tex om man skicka ut 100 mail första, så kanske 25 mail ligger kvar i kön pga. olevererbarhet för att mottagare kanske inte finns eller bytt mailadress. Och då har du bara 75 mail kvar den resterande tiden.

Det kan vara bra att hålla en låg nivå på utskick av mail samt hålla koll på vilka mailadresser som är aktiva och inte aktiva så inte felaktiga inte lägger sig och blockerar kön.

Behöver du skicka mer än 100 mail per månad, vi har självklart lösningen. Tveka inte att höra av dig på support@wopsa.se för mer information.