På denna guide visar vi hur man ställer in epost dirigering, om eposten ska hanteras av våran mail-server eller om den någon annan server ska hantera det.

Först behöver man logga in på sin cPanel, guide för det finns < HÄR >

Då man loggat in på sitt cPanel konto så scrollar man ner till fältet E-POST

Klicka på "E-POSTDIRIGERING"

Här väljer man den domän dirigeringen gäller.

• Automatisk: Servern försöker hitta inställningarna på egen hand, fungerar i 90% av alla gånger.
  • Lokal: Servern hos oss kommer att ta emot mail för domänen som end destination. Rätt val dom man använder sig av wopsa.se som mailleverantör.
  • Backup: Detta val gör så att servern kommer hålla mail temporärt tills den kan levereras till ord. server. Använd ej detta om du inte vet hur det fungerar.
  • Extern: Detta val används om du har någon annan leverantör än wopsa.se, servern försöker skicka vidare det den får till sig.