I denna guide förklarar vi hur man förändrar sin standardadress (catch all adress).
En catch all adress menas med att alla mail som skickas till tex noreply@exempel.se hamnar i denna mailbox.

Till en början behöver man vara inloggad på sin cPanel, guide för det hittas < HÄR > ifall du inte vet hur du gör.

Då man loggat in på sitt cPanel konto så scrollar man ner till fältet E-POST

När man ser fältet "EPOST" så klickar man på "STANDARDADRESS"

Nedan har man flera val vad man vill ska hända med dessa mail, antingen kan man välja att man ska ta bort dessa helt eller att man vill skicka dom vidare till en viss e-postadress.
(Nedan valt att skicka den vidare till en e-post adress som heter noreply@exempel.se)