Hur man byter lösenord på ett e-postkonto

På denna guide visar vi hur man byter inloggnings lösenordet på sitt e-postkonto.

Först behöver man logga in på sin cPanel, guide för det finns < HÄR >

Då man loggat in på sitt cPanel konto så scrollar man ner till fältet E-POST

Ovan bild visar vilken ikon man ska klicka på för att komma till dina e-postkonton.

Bild ovan visar vilken knapp man ska klicka på för att kunna komma åt inställningar för ett e-postkonto.

Här anger man sitt eget nya lösenord eller så klickar man på "GENERERA" så skapas ett lösenord.
De gråa strecken visar hur säkert ett lösenord är, ju längre åt höger den går desto säkrare och likaså färgen ska vara grön.

Sedan när man har ändrat sitt lösenord så scrollar man ner till knappen UPDATE EMAIL SETTINGS och klickar på den.