Om man vill att mailen för en e-postadress skall skickas vidare till en annan e-postadress så kan man ställa in detta med vidarebefodrare i cPanel eller i webbmailen.
Denna har många olika namn såsom "alias eller mailalias eller dyligt"

Till en början behöver du logga in på din cPanel för att få tillgång till verktyget.
Vet du ej hur man loggar in dit hittar du en guide < HÄR >

När du loggat in på din cPanel scrollar du neråt för att komma till EPOST rutan.

Bild ovan visar var du ska klicka för att komma till rätt inställningar.

Enligt bild ovan, klickar man sedan på "LÄGG TILL VIDAREBEFORDARE"

Övre markeringen fyller man i den adress man ska skicka vidare och den nedre är den adress man ska vidarebefordra till.