Lägg in ett Exchange / Office365 konto i Outlook

Här följer en guide på hur du lägger till ett nytt Exchange-konto i Outlook, är det första gången du öppnar Outlook på datorn så kan ni hoppa ner till steg 3

1.
Meny vy i Outlook, här klickar man på
ARKIV

2.
Då man klickat på ARKIV så får man fram denna bild mitt på skärmen, här klickar man på LÄGG TILL KONTO

3. Då man gjort ovan dyker denna bild fram, här skriver du in din EPOST och klickar på ANSLUT.