Överföra en domän från någon annan registrar till oss ( wopsa.se )

Detta går att göra på 2 sätt, antingen bara flytta över domän till ett befintligt webbhotell som ni har hos oss eller att man flyttar över domän och beställer ett utrymme då.
Guide för enbart flytt av domän till oss hittar man HÄR

För att kunna flytta en .COM .INFO .NET .BIZ .ORG domän måste du först vända dig till din nuvarande registrar för att begära en auktoriseringskod (även kallad EPP-kod).

Du måste även begära att din nuvarande registrar låser upp domänen för flytt, annars kommer vi ej kunna flytta denna till oss.

Guide för överflytt av domän till befintligt webbhotell.

Klicka på WEBBHOTELL som är markerad med röd markering.

Vid klick på WEBBHOTELL så kommer en meny med fler val fram där man ska klicka på WEBBHOTELL PAKET

Här väljer man det paket man vill ha till sin överflyttande domän.

Här skriver man in sin domän man vill flytta till wopsa.se