Överföra en domän från någon annan registrar till oss ( wopsa.se )

Detta går att göra på 2 sätt, antingen bara flytta över domän till ett befintligt webbhotell som ni har hos oss eller att man flyttar över domän och beställer ett utrymme då.

Guide för överflytt av ENBART domän.

För att kunna flytta en .COM .INFO .NET .BIZ .ORG domän måste du först vända dig till din nuvarande registrar för att begära en auktoriseringskod (även kallad EPP-kod).

Du måste även begära att din nuvarande registrar låser upp domänen för flytt, annars kommer vi ej kunna flytta denna till oss.

Överskådlig bild på första sidan.

Klicka på DOMÄNER som är markerad med röd markering.

Vid klick på DOMÄNER så kommer en meny med fler val fram där man ska klicka på FLYTTA DOMÄN

På nästa sida behöver du ha din EPP kod / Auth kod redo för då behöver du knappa in den samt vilken domän det gäller.