Kan du ej ditt lösenord till cPanel inloggningen ?

www.wopsa.se

Uppe i högra hörnet står det MINA SIDOR, klicka på den knappen.  (Markerat)

När man klickat på MINA SIDOR
Här skriver man i sina registrerade uppgifter, E-POST och LÖSENORD för sitt konto.

När du ser denna sida så klickar man på MINA TJÄNSTER. (Markerat)

Den sida man då kommer till ser ut som nedan, här klickar man här på AKTIV

Sidan som kommer fram, efter man klickat på AKTIV.
Nedan finns en meny till vänster, LOGGA IN TILL cPanel. Där klickar man.

Nu är du inloggad på din cPanel genom kundarean på wopsa.se