Ibland kan man behöva ändra inställningarna för PHP, detta görs på cPanel under PHP-Selector.

Via cPanel, guide för login hittar du här

Efter du loggat in på cPanel enligt instruktioner ovan så behöver du gå till PROGRAMVARA sedan klicka dig in på PHP

PHP Version länk

Inne på SELECT PHP VERSION klicka du på SWITCH TO PHP OPTIONS

Här kan du göra inställningar för PHP som passar din installation. När du har ändrat ett värde sparas det automatiskt.

PHP-inställningar

När värdet har sparats visas en dialogruta uppe i högra hörnet.

PHP-inställningar sparade