Hos oss har själv möjligheten att ändra PHP-version på ditt konto för anpassning av just dina applikationer.

Du behöver först logga in på din cPanel för ditt konto, komplett guide finns här

När du loggat in på din cPanel som kommer det se ut som nedan.

cPanel directory

Då scrollar du ner till rubriken PROGRAMVARA

Programvara

Till höger i listan under PROGRAMVARA kommer du hitta "Select PHP Version"
Klicka på den (Select PHP Version) så kommer du att komma till den sidan där du

kan ändra version och fler inställningar för PHP på just din domän.

Select PHP Version

Här klickar du på den version du vill använda dig av och sparar sedan genom att trycka på "SET AS CURRENT"