Manuell installation av e-postkonto på iphone innan och efter iOS 10.3.3 !

.
Videoguide

iOS 10.3.3 eller äldre

https://www.youtube.com/watch?v=688VzjhGEjo

iOS 10.3.3 eller nyare

https://www.youtube.com/watch?v=XgMunmoaWJQ

Konfigurera mailen till Iphone manuellt iOS 10.3.3 eller nyare.

1. Gå in i inställningar.
  2. Scrolla ner till och klicka på konton och lösenord och välj sedan lägg till konto.
  3. Välj därefter annat och sedan lägg till e-postkonto.
  4. Fyll sedan in dina uppgifter och klicka på nästa i det högra hörnet.
  5. Sedan under ”Server för inkommande e-post” skriver du i följande:
     Värdnamn: mail.dindomän
    Användarnamn: Din epost-adress
    Lösenord: ditt lösenord
  6. Sedan under ”Server för utgående -post” fyller ni i precis samma sak som ni gjorde ovan
    OBS! Även om det står frivilligt under användarnamn och lösenord är detta inte frivilligt, ni MÅSTE fylla i det.
  7. Klicka sedan på nästa i det högra hörnet och efter det på spara så ska allt vara klart!

Konfigurera mailen till Iphone manuellt iOS 10.3.3 eller äldre.

1. Gå in i inställningar.
  2. Scrolla ner till och klicka på mail, kontakter, kalendrar och välj sedan lägg till konto.
  3. Välj därefter annat och sedan lägg till e-postkonto.
  4. Fyll sedan in dina uppgifter och klicka på nästa i det högra hörnet.
  5. Sedan under ”Server för inkommande e-post” skriver du i följande:
     Värdnamn: mail.dindomän
    Användarnamn: Din epost-adress
    Lösenord: ditt lösenord
  6. Sedan under ”Server för utgående -post” fyller ni i precis samma sak som ni gjorde ovan
    OBS! Även om det står frivilligt under användarnamn och lösenord är detta inte frivilligt, ni MÅSTE fylla i det.
  7. Klicka sedan på nästa i det högra hörnet och efter det på fortsätt/spara så ska allt vara klart!

Så här tar du bort SSL från Iphone (nyare version)

1. 1.       Gå in i inställningar.
  2. 2.       Scrolla ner och klicka på konton och lösenord och välj sedan ditt aktiva E-postkonto
  3. 3.       Välj sedan alternativet ”konto DIN EPOST” och ta alternativet avancerat
  4. 4.       I meny du hamnar på kan du välja om du vill använda SSL eller inte.
  5. 5.       Tryck sedan tillbaka till konto i det vänstra hörnet och sedan trycker du på klar.