Manuell installation av e-postkonto på

(Generella inställningar längst ner)

Huawei Iphone Samsung
Klicka på E-POST Klicka på INSTÄLLNINGAR Klicka på E-POST

Klicka på IMAP Klicka på E-POST Klicka på LÄGG TILL NYTT KONTO

Fyll i E-POST och LÖSENORD Klicka på LÄGG TILL KONTO
Fyll i E-POST och LÖSENORD

Fyll i INKOMMANDE SERVER
Klicka på ANNAT Fyll i INKOMMANDE SERVER

Fyll i UTGÅENDE SERVER
Klicka på LÄGG TILL.. Fyll i UTGÅENDE SERVER

Fyll i KONTO UPPGIFTER

Fyll i KONTO UPPGIFTER

Installationsguider på film :

iOS 10.3.3 eller äldre
https://www.youtube.com/watch?v=688VzjhGEjo

iOS 10.3.3 eller nyare
https://www.youtube.com/watch?v=XgMunmoaWJQ

Android
https://www.youtube.com/watch?v=4aUbinSjPg0

Secure SSL/TLS Settings (Rekommenderas)     Inställningar utan SSL (rekommenderas INTE)
Användarnamn: exempel@exemple.se   Användarnamn: exempel@exemple.se
Lösenord: Använd ditt e-postkonto lösenord.   Lösenord: Använd ditt e-postkonto lösenord.
Server för inkommande meddelanden: mail.exempel.se
IMAP Port: 993 POP3 Port: 995
  Server för inkommande meddelanden: mail.exempel.se
IMAP Port: 143 POP3 Port: 110
Utgående server: mail.exempel.se
SMTP Port: 465
  Utgående server:
mail.exempel.se
SMTP Port: 26
IMAP, POP3 och SMTP require authentication.     IMAP, POP3 och SMTP require authentication.