SSL & TLS är en krypterad säker anslutning mellan besökarens webbläsare och servern (hemsidan/mailen).
Certifikatet intygar att det är korrekt uppsatt och certet måste skapas av en (webbläsarnas spärr)  godkänd utgivare för att
inga fel/meddelande mm skall dyka upp.

Alla adresser hos Wopsa får ett godkänt Comodo SSL/TLS certifikat utfärdat och installerat automatiskt.
Det gäller såväl er huvuddomän som underdomäner och extradomäner samt gäller certet även för e-post servrar (mail.domän.se).

Hemsida med SSL (TLS)
När man besöker en hemsida med https (s i slutet) istället för http, då surfar via SSL (ssl/tsl) = krypterat!
Tidigare var det nästan bara webbutiker vid kassan som hade detta men numera har många börjat att ha det på vanliga hemsidor också.
Det premieras av google att ens hemsida kör https.

I och med den nyare TLS tekniken/metoden och att gamla windows versioner försvunnit (xp och innan) så behöver man inte ha dedikerad IP adress per SSL adress.

Och Eftersom allt kan göras automatiskt idag och stora aktörer pushar för det, blir det allt populärare att webbhotell erbjuder gratis "basic" certs.