AUTO

Automatisk installation finns i cpanel för Mac, iPhone och Outlook!

Logga in med er enhet till cpanel och klicka på e-postkonton.
På sidan listas alla e-postkonton ni satt upp i cpanel och till höger finns länkar / e-postkonto.
Klicka på "Setup Mail Client".

Starta om telefonen om ni har problem med nya kontot.

MANUELL INSTALLATION

1. Gå till Inställningar > E-post, kontakter, kalendrar och välj sen Lägg till konto.
 2. Välj ANNAT längs ned och sen på Lägg till epostkonto.
 3. Fyll i ditt namn, e-postadress och lösenordet som du angav när du skapade e-postkontot i cpanel/kundarean.

4.Tryck på nästa.

Välj IMAP

Som inkommande server skriver ni ”mail.user-domain.xyz”

Användarnamn: er e-postadress
Lösenord: lösenordet till e-postadressen

Som utgående server skriver ni ”mail.user-domain.xyz

Användarnamn: er e-postadress
Lösenord: lösenordet till e-postadressen

Välj Nästa.

Om ni får fel på anslutning angående SSL och er mobil frågar om ni vill prova utan SSL.
(Do you want to try setting up the account without SSL?")

Välj JA !!

Allmänna instruktioner som fungerar på alla enheter (Engelska)

CHANGE user-domain.xyz to your own domain !!

Secure SSL/TLS Settings
Username: xxx@user-domain.xyz
Password: Use the email account’s password.
Incoming Server: mail.wopsa.se
  • IMAP Port: 993
  • POP3 Port: 995
Outgoing Server: mail.wopsa.se
  • SMTP Port: 465
IMAP, POP3, and SMTP require authentication.

Non-SSL Settings
Username: drift@wopsa.se
Password: Use the email account’s password.
Incoming Server: mail.wopsa.se
  • IMAP Port: 143
  • POP3 Port: 110
Outgoing Server: mail.wopsa.se
  • SMTP Port: 25
IMAP, POP3, and SMTP require authentication.

Wopsa Webbhotell - E-postinställningar