Egen php.ini för ert konto

Hos Wopsa har ni möjlighet att använda er av en egen php.ini fil

Detta kan göras på 2 sätt

1. Ange sökväg i er .htaccess fil (Rekomenderas)

2. Lägga php.ini i katalogstrukturen

För att använda er av den rekomenderade metoden behöver ni göra följande.

Skapa upp en katalog med namnet "phpconf" direkt i er hemkatalog antingen genom ftp eller genom cpanel filhanterare

Lägg till följande information i er .htaccess fil (denna fil finns oftast direkt i "public_html" katalogen, om ni inte jobbar med extra domäner eller underdomäner, då finns filen i den hemmakatalog du angivit för det domännamn du arbetar med)

<IfModule mod_suphp.c>
    suPHP_ConfigPath /home/ANVÄNDARNAMN/phpconf
</IfModule>

Byt ut "användarnamn" med det användarnamn du använder för att logga in till cpanel

Alternativ 2 är bara att lägga in php.ini filen i katalogstrukturen, antingen direkt i "public_html" eller hemkatalogen för den underdomän / extradomän du vill ha egen php.ini för

Observera den php.ini fil du lägger till måste vara en komplett php.ini fil och inte bara innehålla de värden du vill ändra.
Fråga wopsa webbhotell supporten så kan vi kopiera servern standard php.ini till er som ni sedan kan ändra på.