De som använder nyare filezilla ftp klienter har problem med att ansluta till våra FTP servrar.

Detta beror på att Filezilla Klienten börjat använda TLS som standard vi uppkopplingar till servrar.
Detta orsakar problem på/med våra brandväggar.

Ett sätt att lösa detta problem är att lägga upp Platsen du ansluter till i "Platshanteraren" och välja att inte använda TLS
Om man använder snabbanslutningsfunktionen så kommer detta att utomatiskt använda TLS och kan inte stängas av.