De mail som inte blockeras allmänt av servern via RBL listor kan ni filtrera via sapmassassin.
Normalt värde för spam är 4-6 cirka.

1 Logga in på er kontrollpanel (cpanel) hos Wopsa, www.domänXxX.se/cpanel.
2 Under Mail menyn hittar ni Spamskydd med spamassassin" -  klicka där.
3 Klicka på "Aktivera Spamassassin" knappen.
4 Gå tillbaka en sida (spamassassin sidan igen)

Ni kan nu välja:

"Auto Radera Spam" - tar bort alla spamassassin märkta mail automatiskt.
Detta är ett bra sätt att slippa hantera spam mailen.
Ni bestämmer vid vilket värde meddelanden skall tas bort automatiskt.
Meddelande med lägre värde tas inte bort.

Ni kan också svartlista och vitlista adresser samt ändra Filtrerings nivå på när ett meddelande skall
räknas som spamm (Score värdet). Ni gör detta under Spamassassin Konfiguration.

Ni kan sätta upp ett filter som skickar spammärkta mail vidare till en speciell adress eller mapp.
Klicka på User Level Filtering för enskilda adresser eller Account level filtering för alla adresser.
Där kan ni bestämma vad som skall hända med ett mail.