RVsitebuilder Kom igång guide

Vi jobbar med att skriva en svensk guide till RVSitebuilder men tillsvidare finns det utt utkast av och från RVsitebuilder teamet här:

https://docs.google.com/a/rvglobalsoft.com/document/d/1w-Zog4nijv8wO2nMls2gtne3oNaapTsFwq_ggGecI0I/edit

Några tips på vägen är dock:

1. Lek och lär!
   Inget händer eller skrivs över förrän ni väljer att spara och publicera ert projekt.
   Men ni kan då välja vilken mapp ni vill där sidan skall publiceras och om ni väljer tex "testmapp1" så kommer sajten att skapa under
   www.er-egen-domän.xxx/TESTMAPP1

Det kommer alltså inte att sabotera eller byta ut er riktiga/nuvarande webbplats som ni har direkt under www.er-egna-domän.xxx.
   Ni kan sen välja att skriva över detta projekt och fortsätta "leka" och prova er fram eller publicera det under en annan mapp.
   Ni kan också välja att starta ett nytt/annat projekt istället och publicera under tex "testmapp2" eller "hemsidestest", "sitebulder1" ....OSV.

Var inte rädd för att prova olika saker!

OBS: Det är bra att ta en backup på ert konto oavsett men speciellt om ni skall "leka och lära". Är det en rvsitebuilder sajt ni redan har LIVE
idag men som ni vill ändra så ta en backup direkt i början av rvsitebuilder där ni kan se era projekt.
Har ni en annan webbplats LIVE idag som kanske är en wordpress sajt eller som ni skapat själv med ett hemsides program etc så skapa en
fullständig backup via cpanel och "backup" eller "backup wizard/guide".

Skulle ni behöva hjälp med att återställa från en backup, aningen en egen eller från Wopsas backuper så hör av er DIREKT ni vet att ni behöver
en återställning så ni inte väntar med det då det finns en risk att backupen då skrivits över med en ny backup där ert fel i såfall finns.