Om ni känner att ni har ett ärende som är akut/kris - RING ALLTID IN till support eller använd Live chat!!

Vi jobbar hela tiden på att korta kön och väntetiden på e-post och supportärenden men om ni behöver
snabb hjälp råder vi er att alltid ringa in till oss på 040-315850 (Dagtid) eller använda vår Live Chat.

På kvällar och helger har vi bara Jour support.
Ni kan, om akut/kris,  skcika SMS till 073-699 34 96 (SMS ENDAST).