Betala med kreditkort

Wopsa sparar INTE några kortuppgifter och sidan ni anger era kortuppgifter på är bankens sidor och inte Wopsas.

Logga in till er kundarea hos Wopsa (antingen auto via cPanel eller via loginsidan).
Klicka på "Fakturering" och sen "Mina Fakturor" uppe i menyn.
Klicka sen på "Se faktura".
För att betala med kreditkort väljer ni Kreditkort högst upp till höger på fakturan.Ni får då upp en krypterad (SSL) sida där ni skriver in era uppgifter.
När ni sen är klar och banken godkänt köpet är er faktura betald.

Om fakturan inkluderar ett domännamn så kommer domänen förnyas alt. registreras automatiskt direkt.
Det tar dock några timmar innan domänen kommer igång ifall den är ny eller den har varit deaktiverad.