1. Hur loggar jag in på min webmail?

Adressen till din webmail är uppbygd genom att du skriver ditt domännamn följt av ett snedstreck och sedan webmail i webbläsarens adressfält.
Om du tex. har domännamnet mittdomännamn.se så blir adressen till din webmail mittdomännamn.se/webmail
Vår adress är wopsa.se och vår webmail har då adressen wopsa.se/webmail

Ibland finns det omständigheter som gör att detta inte fungerar, tex. om man har omdirigerat sitt domännamn till annan leverantör. Man kan då prova att skriva webmail. före sitt domännamn i webbläsaren.
Enligt samma exempel som ovan så blir i så fall adressen till din webmail: webmail.mittdomännamn.se

Skulle de två ovanstående metoderna inte fungera så finns det ett tredje alternativ. Det kräver dock att du känner till vilken server som ditt domännamn ligger på. Du skriver i så fall servernamnet följt av snedstreck och sedan webmail.