Omdirigera all http trafik till https för ditt domännamn

För de kunder som ligger på servrar där man har egna SSL certifikat så kan man använda följande regel för att dirigera om all trafik till https för sitt domännamn

OBS Om ni användar verktyg så som Wordpress, Joomla, webshoppar osv så kommer inte denna regel att fungera och troligtivs leder det till att er sida slutar fungera.
Titta i inställningarna för verktyget om hur ni ska göra.

Följande rader kan lägga till (längst upp) i er .htaccess fil för att få omdirigering att fungera. (Om inte .htaccess filen finns kan ni skapa denna)

RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/[0-9]+\..+\.cpaneldcv$
RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/\.well-known/pki-validation/[A-F0-9]{32}\.txt(?:\ Comodo\ DCV)?$
RewriteEngine On
RewriteCond %{SERVER_PORT} 80
RewriteRule ^(.*)$ https://MITTDOMÄNNAMN/$1 [R=301,L]