Följande inställningar kan användas när man ska konfigurera upp epostkonton hos wopsa.
Det är standard inställningar och portar som används.

Ps. Har ni problem kan ni alltid logga in på webbmailen så länge: www.er-domän.xxx/webmail

Inkommande Server

IMAP
Inkommande server: mail.<ert domännamn>  (exempel:  mail.wopsa.se)
Inkommande server port: 993
Secure - SSL/TLS skall vara ikryssat

Användarnamn: <hela er epostadress>
Lösenord: det lösenord ni har för ert epostkonto

POP3
Inkommande server: mail.<ert domännamn>
Inkommande server port: 995
Secure - SSL/TLS skall vara ikryssat

Användarnamn: <hela er epostadress>
Lösenord: det lösenord ni har för ert epostkonto

Utgånde Server

SMTP
Utgånde server: mail.<ert domännamn>
Utgånde server port: 465 (alt. 587)
SSL/TLS skall vara ikryssat/valt

Ni måst klicka/välja att utgånde server kräver authentisering och ange uppgifter för användare
(Outlook: eller kryssa i rutan att använda samma uppgifter som för inkommande server)

Användarnamn: <hela er epostadress>
Lösenord: det lösenord ni har för ert epostkonto

Problem med certifikat varning  fel ?

Troligen finns ni kvar på äldre server och kommer flyttas.
Ni kan då ta bort valet SSL/TLS (Secure) från inkommande och utgående.
Portarna skall då ändras till IMAP: 143, POP3: 110,  SMTP: 25

• smtp, imap, pop3, pop, inkommande, utgående, thunderbird, outlook, mail, e-post